Tuesday, February 28

Iskalni marketing

Iskalni marketing postaja vse bolj popularna vrsta oglaševanja, saj je ROI največji. Glede nato, da svet postaja globalen in da je internet praktično v vsakem gospodinjstvu, je to tudi ena redkih smiselnih oglaševanj. Če iskalni marketing sploh lahko uvrščamo med "ostala" oglaševanja. Seveda obstajajo tudi druge možnosi, vendar jih je izredno malo, pa še drage so...


NAZAJ

5 Comments:

At 01 March, 2006, Anonymous Anonymous said...

Se popolnoma strinjam s tabo, čeprav je tudi direktni marketing zanimiv.

Špela

 
At 02 March, 2006, Anonymous Anonymous said...

Iskalni marketing je gotovo samo trenutna "Hype" zadeva, ki bo kmalu postala nekaj običajnega.

Osebno se ne bi toliko posvečal tej umentosti, je pa pomembna glede "subtilnega" pozicioniranja zadetkov.

Zaradi iskalnega marketinga bodo tudi iskalci se morali spremeniti, saj bodo kar naenkrat postali nekredbilni, saj bodo na vrhu vedno bolj samo še tako ali drugače sponzorirane objave.

 
At 03 March, 2006, Blogger Bostjan Cokan said...

Se strinjam. Seveda se zato iskalniki vedno sproti prilagajajo, drugače bi res bili nekredibilni. To se že dogaja ves čas.
Vam bi pa svetoval, če se ukvarjate z marketingom, da se tej "umetnosti" čimhitreje posvetite, saj ko bo postala običajna, bo že za marsikoga prepozno.

 
At 04 March, 2006, Anonymous Anonymous said...

Ej, Boštjan, pozdravljen med bloggerji. Upam, da ti bodo prsti hitro tekli, kajti strokovnih blogov je pri nas res malo.

 
At 20 May, 2006, Blogger Bujes said...

Tudi jaz ti izrekam dobrodošlico. Z veseljem spremljam vsak blog na temo internetnga marketinga. Če je to blog profesionalca, še toliko bolj.

 

Post a Comment

<< Home